Matsya University BCOM 1st Year Result 2018 Name & Roll Number Wise

By | October 26, 2017

Matsya University BCOM 1st Year Result 2018, RRBMU Alwar BCOM Part 01 Name & Roll Number Wise Result 2018,You can check MSBU BCOM First year Name Wise result on the www.rrbmuniv.ac.in, RRBMU Alwar result may be released on the same website

मत्स्य यूनिवर्सिटी अलवर ने वाणिज्य संकाय (बी. कॉम. पार्ट प्रथम) का परिणाम जारी कर दिया है आप निचे दिए लिंक से अपना परिणाम देख सकते है । परिणाम देखने के लिए आपके पास 2 विकल्प है नाम से और रोल नंबर से । अपने दोस्तों के साथ जरूर शेयर इस पेज को फेसबुक और व्हाट्सप्प पर

Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar has conducted graduation & post graduation exam in last month. Students are searching for university UG & PG examination result.University may be released previous year exam result in this month. Our team will be uploaded RRBMU Alwar BCOM First Year (Regular & Private) result link and the related update will be available on this page.

Matsya University BCOM 1st Year Result 2018

मत्स्य यूनिवर्सिटी बीकॉम प्रथम  वर्ष रिजल्ट 2018  प्राइवेट और रेगुलर

राज ऋषि भर्तृहरि मत्स्य विश्वविद्यालय अलवर  स्नातक  परीक्षा 2018 वाणिज्य संकाय (बीकॉम प्रथम  वर्ष) का नतीजा जल्दी ही विभाग की वेबसाइट पर जारी कर दिया जायेगा, जो अभ्यर्थी बीकॉम प्रथम  वर्ष (प्राइवेट और रेगुलर) पाठ्यक्रम की परीक्षा में उपस्थित हुए थे, वे अपना नतीजा विभाग की वेबसाइट पर देख सकते है, राज ऋषि भर्तृहरि मत्स्य विश्वविद्यालय अलवर को मत्स्य यूनिवर्सिटी के के नाम से भी जानते है

• Name of Examination – BCOM 1st Year (Bachelor of Commerce)
  • Exam Date – April to May 2018
Matsya University BCOM 1st Year Result

RRBMU BCOM Name Wise Result – Many candidates are searching Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar BCOM 1st year name wise result. This is a tool and which will be provided by University. Sometimes university may not be uploaded name wise result. RRBMU BCOM First Year name wise result may be available on www. rrbmuniv.ac.in and www.indiaresults.com.

How to check Matsya University BCOM 1st Year Result 2018-

• First, click on direct result link “MatsyaUniversity BCOM Result” or visit result website of Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar
  • Now Select à UGà Commerce à BCOM à Previous Year
  • Print your result and use as provisional mark sheet of BCOM First year.

Click here-Matsya University BCOM 1st Year Result 2018

You can bookmark this page to get the quick update about Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar BCOM 1st year result 2018 and related information like as revaluation form, re-check date & form, mark sheet status etc. Please share this page on social networks also. You can like us on Facebook and our page name is Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar.