Matsya University MCOM Previous Year Result 2017 Name & Roll Number Wise

By | June 8, 2017

Matsya University MCOM Previous Year Result 2017-RRBMU Alwar MCOM 1st Year Name & Roll Number Wise Result 2017, You can check Matsya University MCOM Previous year Name Wise result on the www. rrbmuniv.ac.in, RRBMU Alwar result may be released on the same website.

राज ऋषि भर्तहरी मत्स्य वि. वि. अलवर स्नातकोतर परीक्षा 2017 वाणिज्य संकाय (एम. कॉम. प्रथम वर्ष) का नतीजा (परिणाम) जून माह के अंतिम सप्ताह में जारी होने की संभावना है, अभ्यर्थी परीक्षा का नतीजा वेबसाइट के अंतिम पेज से नाम और रोल नंबर से देख सकते है, अधिक जानकारी के लिए यूनिवर्सिटी की वेबसाइट को विजिट करे-धन्यवाद

Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar has conducted graduation & post graduation exam in last month. Students are searching for university UG & PG examination result.University may be released previous year exam result in this month. Our team will be uploaded RRBMU Alwar MCOM Previous Year (Regular & Private) result link and the related update will be available on this page.

Matsya University MCOM Previous Year Result 2017

Raj Rishi Bhartrihari Matsya University is also known as RRBMU. It is situated in the Alwar (district of Rajasthan). Matsya University has various courses i.e. BA, BSC, BCOM, MA, MSC, MCOM, MCA, MBA, LLB, BBA, BCA, LLB & B.Ed. More than 100 colleges are affiliated to Raj Rishi Bhartrihari Matsya University and running these courses. For both MCOM private & regular students, the same website will show exam result.

मत्स्य यूनिवर्सिटी एमकॉम प्रथम वर्ष रिजल्ट 2017  प्राइवेट और रेगुलर

राज ऋषि भर्तृहरि मत्स्य विश्वविद्यालय अलवर स्नातकोतर परीक्षा 2017 वाणिज्य  संकाय (एमकॉम  प्रीवियस (प्रथम) वर्ष) का नतीजा जल्दी ही विभाग की वेबसाइट पर जारी कर दिया जायेगा, जो अभ्यर्थी एमकॉम प्रीवियस (प्रथम) वर्ष (प्राइवेट और रेगुलर) पाठ्यक्रम की परीक्षा में उपस्थित हुए थे, वे अपना नतीजा विभाग की वेबसाइट पर देख सकते है, राज ऋषि भर्तृहरि मत्स्य विश्वविद्यालय अलवर को मत्स्य यूनिवर्सिटी के के नाम से भी जानते है

• Name of Examination – MSC Previous Year (Master of Commerce)
Matsya University MA MSC MCOM Result 2016

Matsya University MCOM Result 2017

RRBMU MCOM Name Wise Result – Many candidates are searching Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar MCOM Previous year name wise result. This is a tool and which will be provided by University. Sometimes university may not be uploaded name wise result. RRBMU MCOM Previous Year name wise result may be available on www. rrbmuniv.ac.in and www.indiaresults.com.

How to check Matsya University MCOM Previous Year Result 2017-

• First, click on direct result link “MatsyaUniversity MSC Result” or visit result website of Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar
  • Now Select à PGà Arts à MCOM à Previous Year
  • And now enter your roll number and click on get a result.
  • Print your result and use as provisional mark sheet of MCOM First year.

You can bookmark this page to get the quick update about Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar MCOM Previous year Result 2017 and related information like as revaluation form, re-check date & form, mark sheet status etc. Please share this page on social networks also. You can like us on Facebook and our page name is Raj Rishi Bhartrihari Matsya University (RRBMU), Alwar.